Despre

SportED Talks

SportED Talks este un podcast unde am discuții libere cu oameni care au fost influențați de sport în cariera lor. Vorbesc cu sportivi sau foști sportivi, cu antrenori, oameni de afaceri sau pur și simplu oameni pasionați de acest domeniu și care au o strânsă legătură cu sportul.

Voi încerca să aflu de la ei ce rol a avut sportul în viața lor, în educația lor, modul în care i-a pregătit și i-a clădit pentru viață și sper ca poveștile lor să fie inspiraționale pentru fiecare dintre voi, cei care îi ascultați. Sunt Virgil Stănescu și acesta este SportED Talks.

Virgil Stănescu

În prezent sunt director executiv al CEOs Clubs România și președinte Sports HUB. Am fost timp de zece ani căpitanul echipei naționale de baschet a României și am desemnat de cinci ori drept cel mai bun jucător de baschet român. Am jucat baschet în Europa la nivel de Euroliga, Euro Cup sau EuroChallenge, în campionate precum Germania, Rusia, Turcia sau Italia, precum și în campionatul universitare nord-american NCAA. După cariera sportivă, am rămas implicat în baschet, preluând rolul de președinte al echipei Steaua CSM EximBank. Am acitvat de asemenea ca vicepreședinte al Federației Române de Baschet. Sunt absolvent al Universității din Alabama de Sud, care mi-a făcut onoarea de a mă include în “Hall of Fame-ul” universitatii. Dețin un masterat în Leadership și Management, obținut la Universitatea Northumbria (Marea Britanie). 

Scroll to top