Episodul 35: SportED Talks cu Cristina Nedelcu

Cristina este genul de sportiv care a trecut cu succes de la o cariera impresionanta din gimnastica aerobica la antrenorat si antreprenoriat social.

Drumul nu a fost unul usor si am discutat despre provocarile pe care le-a intampinat, despre cum le-a depasit si despre ce a invatat-o sportul.

Am discutat de asemenea despre succesul ei si cum a reusit sa foloseasca acest succes in viata de dupa sport. Dragi prieteni… Cristina Nedelcu.


Revenirea după accidentare

Acela a fost un punct de cotitură pentru mine pentru că nu realizam implicarea și consecințele unei asemenea accidentări care m-a ținut în ghips cu ambele picioare două luni de zile

În elita mondială

Noi, România, am fost în gimnastica aerobică timp de șase ani la rând campioni mondiali, și eram elita. În momentul în care intram în sala de concurs, toate națiunile, China, Rusia, Franța, Coreea, Japonia, toți rămâneau să ne urmărească.

Eforturile nu sunt privite ca sacrificii

Cred că sacrificiu este ceea ce văd cei din afara fenomenului sportiv. În momentul în care ești sportiv tu nu le simți ca pe niște sacrificii. E o pasiune, e un lucru care vine din tine și da, nu am regretat niciodată că nu am fost la bal sau nu știu ce petreceri

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Scroll to top